Bayşanslı Yatırım Ve Çekim Yöntemleri

 Bayşanslı giriş yapanlara anlaşmalı olduğu ödeme seçeneklerini birer birer sıralıyor. Hatta destek hattından ödemelere ilişkin bilgi veriyor. Bunun üzerine Bayşanslı yatırım ve çekim yöntemleri kadar limitleri de sorgulayarak harekete geçmek kolay hale geliyor. 

Bayşanslı Ödeme Yöntemleri Nelerdir?

Yatırımlara ve de çekim taleplerine dair ayrı yöntemlerin üzerinde duruluyor. Aynı şekilde Bayşanslı ayı limitler dahilinde işlemlere geçiliyor. 

Bayşanslı ödeme yöntemleri arasında her zaman başı çeken Havale yer alıyor. Havale dışında kalan:

  • Papara Maksipara veya QR Kod yöntemlerinden finansal işlemlere başvurulabilir. 

  • CepBank, Mefete ve Payfix gibi öne çıkan ödeme seçenekleri sergilenir. 

Her bir yönteme özel yatırım ile çekim limitleri belirlenmiştir. Geriye ise üyelerin bayşanslı tv belirtilen limitlere uygun olacak şekilde finansal işlemlere geçmeleri kalmaktadır. ,



Bayşanslı Para Yatırma Yöntemleri 

Bayşanslı yatırım ve çekim yöntemleri için özel limitler belirlemiştir. Örneğin Havale / Fast üzerinden para yatırmak isteyenlere minimum 200 TL olan tutarını sergilemektedir. Bunun arkasından:

  • QR Kod ve Maksipara ödemelerine dair en az 50 TL’lik tutara uyulması isteniyor. 

  • Papara ile para yatırmak isteyenlere ise minimum 250 TL tutarı eşlik ediyor. 

Dilerseniz yatırımlara dair CepBank yöntemini de kullanabilirsiniz. Minimum 20 TL tutarına sahip olan CepBank ile birkaç dakikada ödemeniz yapılır. 

Para yatırma seçenekleri arasında Mefete de yer alıyor ve sadece 5 TL’lik tutar paylaşılıyor. Son olarak yine yatırımlara özel olarak 25 TL’lik alt limiti ile Payfix seçeneğine yer veriliyor. 

Bayşanslı Para Çekme Yöntemleri 

Yatırımların dışında çekim taleplerine özel ayrı limitlerin üzerinde duruluyor. Bayşanslı üyelere ortak alt limit olan 100 TL üzerinden para çekebiliyor. Öncesinde para çekme seçenekleri olarak:

  • Papara veya Havale yöntemlerinden çekim taleplerinizi iletmeniz esas alınmıştır. 

  • Payfix yönteminden de kazançların çekilmesine izin verilmektedir. 

Bayşanslı yatırım ve çekim yöntemleri adına limitlerini belirlemiştir. Söz konusu çekim talepleri olduğunda minimum tutar 100 TL olarak açıklanıyor. En fazla ise 15 bin TL tutarına uygun olacak şekilde taleplerin paylaşılması gerekiyor. Ek olarak Bayşanslı gün içerisinde en fazla 2 defa olacak şekilde taleplerin iletilmesine izin veriliyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tudorbet Güncel Giriş

Bayşanslı Neden Engelleniyor?